LGS YETİŞTİRME KURSUMUZ AÇILDI !

Haftanın 4 günü okulumuzda temel derslerden öğrencilerimize kurs veriyoruz.

09.11.2014 7307

İlçe kurs merkezi olarak belirlenen okulumuzda çalışmalar son hızla başladı.8.sınıflar için LGS sınavına yönelik düzenlediğimiz kurslarımıza katılım büyük oldu.İdare ve öğretmenlerimizin özverili çalışmalarıyla başlayan kursumuz hafta içi her gün (Cuma hariç) 17:30 da başlıyor ve 19:40'a dek sürüyor.Toplam 60 öğrencinin katıldığı kurslarımızı 4 ayrı şube olarak yürütmekteyiz.Bu sayede her şubede 15'er öğrencimiz bulunuyor ve bu da derslerin daha verimli ve daha yoğun geçmesini sağlıyor.

Okul Müdürümüz Mehmet Nur GÜLPER ve Müdür Yardımcımız Ömer GÖKKAYA´nın destek ve çalışmarıyla düzenlenen kursumuzda öğretmenlerimiz ; Hüseyin GÜNGÖR ve Pınar BAŞAR CANAY (Türkçe) , Asiye TARLAK ve Aylin KEYİKOĞLU (Matematik), Bayram KESKİNBALTA (sosyal Bilgiler), İbrahim DAĞTEKİN (Fen Bilimleri), Mevlüt ÇİFTÇİ (Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi) görev almakta.

Okul olarak açtığımız bu kurslardan hem öğrencilerimiz hem de velilerimiz oldukça memnun.