Media Literacy in the 21st Century

30.01.2022 178

"Media Literacy in the 21st Century (21.yy da Medya Okuryazarlığı)" projemiz ile İtalya, Hırvatistan, Gürcistan ve Türkiye'de bulunan okullardaki öğretmen ve öğrencilerimiz ile birlikte ,21. yüzyılın en temel becerilerinden olan  medyanın kullanımını ve medyanın kullanımı sırasında yaşanan dezenformasyon sürecini ele almaktadır. Proje kapsamında her ay bir web 2.0 aracını kullanarak medyada yaşanan aksaklıklar, sorunlar ve çözüm yolları hakkında bilgi sahibi olacağız. Medya okuryazarlığı konusunda afiş hazırlayacağız. Gazete haberleri yapacağız. Videolarla bir skeç hazırlayacağız. Ve medya okuryazarlığı ile ilgili scracht programını kullanarak her okulun bir bölümünü hazırladığı bir oyun yapacağız.