e-Safety Okul Güvenlik Politikamız

30.01.2022 120

21. Yüzyılda teknolojik araçların hızlı bir şekilde globalleşen dünya şartlarına uyum sağlaması sonucunda kurumların güvenlik politikalarının olması elzem duruma gelmiştir. Çünkü dış ve iç paydaşlar okul binaları içerisinde farklı yollarla internete erişebilmektedir. Öğrencilerimizin dijital çağda bu teknolojileri fırsata çevirecek şekilde faydalı şekilde nasıl kullanabileceklerini sağlamak, bunu en güvenli şekilde ve en güvenli ortamlarda sağlamak için öğrencilerimizin gerek okulda gerekse ev ve arkadaş ortamında, internetin kullanıldığı farklı ortamlarda güvenli ve bilinçli bir internet kullanımını sağlamak için Güvenli İnternet Okul Politikasına sahibiz. Tüm bu nedenlerden dolayı okulumuz güvenlik ekibimiz tarafından okulumuz için güvenli okul politikamızı oluşturduk.

e-safety okul güvenlik politikamıza ulaşmak için tıklayınız...